Din utbildningspartner för Excel och Office

Låt oss bli din partner för utbildning i Excel och Office. Ett heltäckande erbjudande med anpassade och schemalagda lärarledda kurser likväl som e-learning i Officepaketet. Du får ett unikt koncept där du möter samma utbildare på de lärarledda kurserna, som i vår e-learning och när du kontaktar oss för support och konsultation.

Hos Infocell får du ett personligt möte med engagerade kursledare som brinner för utbildning i Excel och Office. Utöver själva utbildningarna erbjuder vi kunskapsinventering, förslag på kursupplägg och kursinnehåll, konsultation inom Excel och Office, rapportering och beslutsstöd som baserar sig på Microsofts beslutsstödsplattform.

Oavsett om du ringer eller mailar oss nu så missa inte att anmäla dig till Excelbrevet – Sveriges största utbildningsbrev i Excel – snabba tips helt gratis en gång i månaden. Anmäl dig här.

excelkurser stockholm

Kontakta oss

Passionerad Excelutbildare som missionerar landet runt. En rackare på bordshockey. Tobias har skrivit flera Excelböcker och spelar in e-Learning i Excel på www.officekurs.se.
Tobias Ljung

Excelutbildare & utbildningsansvarig
0522 – 50 60 08
tobias@infocell.se

Erfaren och uppskattad utbildare som behärskar hela Officepaketet och en hängiven Aston Villa-fanatiker. Robert författar också kurslitteratur och spelar in e-Learning i hela Office på www.officekurs.se
Robert Larsson

IT-pedagog och Officespecialist
0522 – 50 60 52
robert.larsson@infocell.se

Infocell AB 
Besöksadress: Östergatan 18A
451 30 Uddevalla
Postadress: Sörkällegatan 29
451 41 Uddevalla
Växel: 0522 – 50 60 07
utbildning@infocell.se

infocell facebooklinkedin Excel Infocell

Anna-Karin är en erfaren utbildare som har många av Microsofts programvaror på paletten. Hon har skrivit en rad kursböcker och medverkar i vår e-Learning på www.officekurs.se. Anna-Karin är Microsoft Certified Trainer och Microsoft Office 2016 Master.
Anna-Karin Petrusson

IT-utbildare i Officeprogram & Office 365
0522 – 63 79 79
anna-karin.petrusson@infocell.se

Dag har en djup kunskap och lång erfarenhet av Excelutveckling med bl.a. databaser och VBA-programmering. Han är också kursledare för våra VBA-kurser.
Dag Kihlman

Kursledare VBA-kurser och Excelkonsult
dag.kihlman@infocell.se

Excelkurser och Officeutbildning

e-Learning

En effektiv utbildning online på webben med tillgång till alla våra kurser i en och samma inloggning! Kan det bli bättre? Lär dig allt om Excel, Word, Outlook och PowerPoint.

Företagsanpassade kurser

Är ni flera personer, en avdelning eller en organisation? Då passar en anpassad kurs bäst. Mixa med e-Learning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det som passar er bäst.

Öppna kurser

Våra schemalagda kurser med extra allt! Du får en fullspäckad kursdag, kursbok, support och e-Learning i 12 månader.

Du missar väl inte Sveriges största utbildningsbrev i Excel?

Registrera dig helt gratis och läs det senaste brevet direkt